GA NAAR HOOFDINHOUD
Item toegevoegd aan Favorieten

Log in / Registreer je om items permanent op te slaan en updates te krijgen over items waar je van houdt

Jouw Favorieten is vol

We zijn blij dat je van zoveel items houdt. Alle extra toegevoegde items zullen de oudste items in je Favorieten vervangen.

Je Favorieten zijn samengevoegd

Geen zorgen. We hebben alle items waar je van houdt opgeslagen in één Favorieten lijst voor je.

Aquesta targeta ha estat emesa per Dr. Martens. Per consultar els termes i condicions complets (i comprovar el saldo de la targeta), entra a https://www.drmartens.com/es/es/gift-cards-terms-conditions.

Aquesta targeta no es pot retornar ni canviar-se per diners en efectiu.

Si la compra és inferior al saldo disponible a la targeta, no se’t retornarà el saldo restant, però pots utilitzar-lo per a compres futures. Si la compra supera el saldo disponible a la targeta, has de pagar la diferència. Aquesta targeta caduca passats 5 anys de la data de la compra.

El saldo restant que quedi a la targeta després que hagi caducat es deduirà i no es podrà bescanviar. Aquesta targeta només es pot bescanviar en una botiga Dr. Martens en el país on s'ha comprat. L'import màxim per cada targeta regal són 500 €.

UTILITZA AQUESTA TARGETA COM SI FOS DINER EN EFECTIU. LES TARGETES PERDUDES, ROBADES O MALMESES NO ES PODEN SUBSTITUIR I PERDRÀS EL SALDO QUE HI TINGUIS.