Aller au contenu principal
Article ajouté à votre liste

Se connecter / S'inscrire pour enregistrer vos articles et recevoir des informations sur les articles que vous aimez

Votre liste d'articles préférés est pleine

Nous sommes ravis que vous aimiez autant d'articles. Chaque nouvel article ajouté à votre liste remplacera les articles les plus anciens

Vos listes d'articles préférés ont fusionné

Ne vous inquiétez pas. Nous avons sauvegardé tous les articles que vous aimez dans une seule liste d'articles préférés

Aquesta targeta ha estat emesa per Dr. Martens. Per consultar els termes i condicions complets (i comprovar el saldo de la targeta), entra a https://www.drmartens.com/es/es/gift-cards-terms-conditions.

Aquesta targeta no es pot retornar ni canviar-se per diners en efectiu.

Si la compra és inferior al saldo disponible a la targeta, no se’t retornarà el saldo restant, però pots utilitzar-lo per a compres futures. Si la compra supera el saldo disponible a la targeta, has de pagar la diferència. Aquesta targeta caduca passats 5 anys de la data de la compra.

El saldo restant que quedi a la targeta després que hagi caducat es deduirà i no es podrà bescanviar. Aquesta targeta només es pot bescanviar en una botiga Dr. Martens en el país on s'ha comprat. L'import màxim per cada targeta regal són 500 €.

UTILITZA AQUESTA TARGETA COM SI FOS DINER EN EFECTIU. LES TARGETES PERDUDES, ROBADES O MALMESES NO ES PODEN SUBSTITUIR I PERDRÀS EL SALDO QUE HI TINGUIS.