text.skipToContent text.skipToNavigation
Tuote lisätty toivelistallesi

Kirjaudu sisään/rekisteröidy tallentaaksesi tuotteesi pysyvästi ja saadaksesi päivityksiä rakastamistasi tuotteista

Sinun toivelistasi on täysi

Meistä on upeaa, että tykkäät niin monista tuotteistamme. Jos lisäät toivelistalle uusia tuotteita, ne korvaavat listalla jo olevat tuotteet.

Tarkastele toivelistaasi
Toivelistasi ovat yhdistyneet

Ei huolta. Me olemme tallentaneet kaikki rakastamasi tuotteet toivelistallesi.

Tarkastele toivelistaasi

Tietosuojakäytäntö 

KEITÄ ME OLEMME

”Dr. Martens” (mukaan lukien www.drmartens.com/fi) on henkilötietojesi käsittelystä vastaavan oikeushenkilön, Airwair International Limitedin, kauppanimi.

Airwair International Limitedin rekisteröity toimipaikka on Cobbs Lane, Wollaston, Wellingborough, Northamptonshire NN29 7SW, Englanti. Yhtiön kaupparekisterinumero on 3009359.

Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, millaisia menettelyjä sovelletaan seuraavien tahojen henkilötietojen käyttöön:

  • verkkosivustomme (www.drmartens.com/fi) käyttäjät ja verkkokaupan asiakkaat
  • Dr. Martensin myymälöissä käyvät asiakkaat
  • muut henkilöt, kuten yritysasiakkaidemme työntekijät ja toimittajamme (”yritysten yhteyshenkilöt”).

Tätä Tietosuojakäytäntöä sovelletaan sekä suoraan sinulta saamiimme tietoihin että muista lähteistä, kuten kolmansilta osapuolilta, hankkimiimme tietoihin.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja arvostamme luottamusta, jota olet meille osoittanut luovuttamalla tietojasi. Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten käytämme tietojasi:

  • mitä tietoja keräämme
  • miten keräämme niitä
  • miten käytämme niitä
  • miksi käytämme niitä
  • kenelle jaamme niitä
  • mitä oikeuksia sinulla on.

Jos sinulla on kysyttävää tai jokin tässä Tietosuojakäytännössä on epäselvää, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen compliance@drmartens.com.

TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÄMINEN

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi tässä osiossa ilmoitettuihin tarkoituksiin.

Yleissääntömme on, että emme käsittele mitään sinua koskevia erityisiä henkilötietoryhmiä. Joka tapauksessa keräämme ja käsittelemme sinua koskevia erityisiä henkilötietoryhmiä vain, jos olemme saaneet siihen sinulta etukäteen nimenomaisen suostumuksen.

Mitä tietoja keräämme ja milloin

Tarkoitus

Oikeusperuste

Säilytysaika

1

Kun teet ostoksen verkkosivustollamme:

  • yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)
  • ostamaasi tuotetta/palvelua koskevat tiedot
  • maksutietosi
  • nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jos ostat sähköisen lahjakortin.

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen
  • palveluidemme hallinta, kehitys ja ylläpito
  • tilauksesi käsittely
  • maksusi vastaanottaminen tai hyvityksen antaminen sinulle
  • asiakastilisi luominen
  • asiakkaidemme aitouden varmistaminen ja petosten ehkäisy
  • uutiskirjeiden, henkilökohtaisten tarjousten tai ostosideoiden lähettäminen ostostottumustesi perusteella (vain, jos olet antanut meille suostumuksesi)
  • sähköisen kopion toimittaminen tilauksestasi ja/tai kuitistasi
  • sähköisen lahjakortin lähettäminen sähköpostiosoitteeseesi, jotta voit käyttää sitä tuotteiden ostamiseen verkkosivustollamme
  • palautteen pyytäminen äskettäisistä ostoksistasi kolmannen osapuolen välityksellä

Käsittelemme henkilötietojasi kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).

Jos olet antanut tähän suostumuksesi, käsittelemme tietojasi tarjotaksemme sinulle markkinointisisältöä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Käsittelemme tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu tarjota palveluitamme sinulle sekä ylläpitää ja turvata niitä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme tietosi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen ilmoittamiamme tarkoituksia varten, eli yleensä kahden vuoden kuluttua viimeisestä tilauksestasi.

Säilytämme joitakin tietoja pidempään, jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi kirjanpitovelvollisuus).

2

Kun käyt myymälässämme tai teet ostoksen myymälässämme:

  • videomateriaalia myymälän valvontakameroista
  • yhteystietosi, jos niitä tarvitaan tilauksesi tekemiseen tai tarvitsemasi palvelun toimittamiseen
  • ostamaasi tuotetta/palvelua koskevat tiedot
  • maksutietosi
  • nimesi ja yhteystietosi, jos ostat lahjakortin
  • valokuvasi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jos haluat olla mukana digitaalisessa valokuvaseinässä.

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen
  • palveluidemme hallinta, kehitys ja ylläpito
  • tilauksesi käsittely
  • maksusi vastaanottaminen tai hyvityksen antaminen sinulle
  • asiakastilisi luominen
  • rikosten ehkäisy ja turvallisuudesta huolehtiminen (valvontakamerat)
  • asiakkaidemme aitouden varmistaminen ja petosten ehkäisy
  • henkilökohtaisten tarjousten tai ostosideoiden lähettäminen ostostottumustesi perusteella (vain, jos olet antanut meille suostumuksesi)
  • sähköisen kopion toimittaminen tilauksestasi ja/tai kuitistasi
  • palautteen pyytäminen äskettäisistä ostoksistasi kolmannen osapuolen välityksellä
  • lahjakorttisi rekisteröinti, jotta voit käyttää sitä myymälöissämme
  • valokuvasi tulostaminen tai digitaalisen kopion toimittaminen sinulle sähköpostilla

Käsittelemme henkilötietojasi kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).

Jos olet antanut tähän suostumuksesi, käsittelemme tietojasi tarjotaksemme sinulle markkinointisisältöä ja näyttääksemme valokuvasi myymälämme digitaalisella valokuvaseinällä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Käsittelemme tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu tarjota palveluitamme sinulle sekä ylläpitää ja turvata niitä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Kameravalvonnan kautta saamiemme tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme ylläpitää tarvittavaa turvallisuuden tasoa myymälöissämme (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme tietosi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen ilmoittamiamme tarkoituksia varten, eli yleensä kahden vuoden kuluttua viimeisestä tilauksestasi.

Säilytämme joitakin tietoja pidempään, jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi kirjanpitovelvollisuus).

Valvontakameroiden materiaalia säilytetään yleensä korkeintaan 90 päivää, ellei sitä ole tarpeen säilyttää pidempään turvallisuushäiriön tutkimisen tai terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien syiden vuoksi.

Jos myymälässämme on digitaalinen valokuvaseinä, me ja ulkopuolinen palveluntarjoajamme säilytämme valokuvaasi 13 kuukautta siltä varalta, että haluat tarkastella sitä uudelleen kyseisenä aikana.

3

Kun rekisteröit asiakastilin:

  • yhteystietosi (nimi, osoite ja sähköpostiosoite)
  • salasana
  • tiedot tilaushistoriastasi.

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • palveluidemme tarjoaminen
  • järjestelmiemme hallinta ja ylläpito
  • mieltymystesi tunnistaminen
  • tiliäsi ja palveluitamme koskeva viestintä
  • markkinointitarkoitukset (uutiskirjeitä ja tarjouksia lähetetään sinulle vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi).

Käsittelemme tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu tarjota ja ylläpitää avaamaasi asiakastiliä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme tietosi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen ilmoittamiamme tarkoituksia varten tai kun itse suljet asiakastilisi.

4

Kun olet yhteydessä meihin joko henkilökohtaisesti, verkkosivustomme kautta tai sähköpostitse, puhelimitse tai jonkin muun kanavan kautta:

  • yhteystietosi (tämä saattaa sisältää sosiaalisen median tilisi nimen, jos otat meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa)
  • meille lähettämiesi viestien tiedot (lähetysaika, vastaanottoaika ja lähetystapa eli verkkosivusto, sähköposti tai sosiaalinen media)
  • sinulle lähettämiemme viestien tiedot.

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • ongelmiin tai huolenaiheisiin vastaaminen
  • asiakasviestinnän valvonta laatu- ja koulutustarkoituksissa
  • uusien palveluiden kehittäminen antamiesi tietojen perusteella
  • palveluidemme parantaminen antamiesi tietojen ja palautteen perusteella
  • palvelumme personointi niin, että voimme ottaa antamasi tiedot ja palautteen huomioon.

Käsittelemme tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu vastata yhteydenottoihisi (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme tietosi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen ilmoittamiamme tarkoituksia varten.

Säilytämme joitakin tietoja pidempään, jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi kirjanpitovelvollisuus).

5

Kun rekisteröidyt yhtä tai useampaa palveluamme, kuten uutiskirjeitä, erityistarjouksia tai varastontäydennyksistä lähetettäviä ilmoituksia, varten:

  • sähköpostiosoite
  • tiedot uutiskirjeitä ja markkinointia koskevista valinnoistasi.

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • varastoon tulleista kokovaihtoehdoista ilmoittaminen
  • uutiskirjeiden, henkilökohtaisten tarjousten tai ostosideoiden lähettäminen ostostottumustesi perusteella (vain, jos olet antanut meille suostumuksesi)
  • kyselyjen ja kilpailujen järjestäminen ja yhteyden ottaminen voittajiin
  • kyselytuloksia käytetään tämän verkkosivuston käytön ja käyttäjätyytyväisyyden seurantaan ja parantamiseen.

Jos olet antanut tähän suostumuksesi, käsittelemme tietojasi tarjotaksemme sinulle markkinointisisältöä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Käsittelemme tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu antaa sinulle tietoa varastoon tulleista kokovaihtoehdoista (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme tietosi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen ilmoittamiamme tarkoituksia varten tai kun poistut uutiskirjeemme postituslistalta.

Säilytämme joitakin tietoja pidempään, jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi kirjanpitovelvollisuus).

6

Jos olet yritysasiakkaamme tai toimittajamme työntekijä:

  • nimi ja titteli, yhteystiedot, yrityksen nimi, asemasi yrityksessä ja sähköpostiosoite
  • jos sinulla on yrityksen yhteyshenkilön käyttäjätili, sen kirjautumistiedot ja vastaavat tunnukset sekä tiedot näiden palveluiden käytöstä
  • viestintä yrityksemme edustajien kanssa

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • liiketoiminnan sujuvuudesta huolehtiminen viestimällä yritysasiakkaiden ja toimittajien kanssa (esimerkiksi viestintä toimittajilta saamistamme tuotteista ja palveluista)
  • yritysten yhteyshenkilöiden auttaminen pääsemään verkkotililleen
  • yritysten yhteyshenkilöiden kutsuminen tapahtumiin ja messuille
  • sisäisten analyysien ja tutkimusten tekeminen palveluidemme parantamiseksi
  • markkinointiviestinnän lähettäminen yritysten yhteyshenkilöille palveluistamme ja tuotteistamme, jotka saattavat kiinnostaa yritysasiakkaitamme, sekä liiketoiminnastamme ja brändistämme
  • suhteiden luominen muihin organisaatioihin
  • palveluidemme parantaminen ja uusien palveluiden kehittäminen yritysten yhteyshenkilöiden valintojen ja toimien perusteella

Jos olet antanut tähän suostumuksesi, käsittelemme tietojasi tarjotaksemme sinulle markkinointisisältöä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Käsittelemme tietojasi, koska meillä on oikeutettu etu kehittää ja ylläpitää suhteita alihankkijoihin, kumppaneihin ja muihin yrityksiin sekä olla yhteydessä näiden palveluksessa oleviin henkilöihin (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme tietosi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen ilmoittamiamme tarkoituksia varten tai kun peruutat suostumuksesi.

Säilytämme joitakin tietoja pidempään, jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi kirjanpitovelvollisuus).

7

Kun hyväksyt evästeiden käytön verkkosivustollamme:

  • IP-osoite
  • laitteen tiedot, kuten käyttöjärjestelmä, laitteen yksilöllinen tunniste sekä mobiiliverkkojärjestelmä
  • laiteasetukset ja selaimen asetukset
  • pyyntöjen päivämäärä ja kellonaika
  • tekemäsi pyynnöt
  • avaamasi sivut ja käyttämäsi hakusanat
  • tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme

Käytämme evästeitä antaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen verkkosivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme sinulle tehokkaammin esimerkiksi helpon maksuprosessin avulla.

Lisätietoja evästeistä, käyttämistämme evästetyypeistä ja tavastamme käyttää evästeitä on Evästekäytännössämme.

Kun olemme saaneet sinulta suostumuksen evästeiden asettamiseen, tietojesi jatkokäsittely perustuu oikeutettuun etuumme tuottaa tilastotietoja verkkosivuston käytöstäsi ja tarjota sinulle palveluita tehokkaammalla tavalla (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Poistamme evästeet Evästekäytännössämme kuvatulla tavalla.

MISTÄ KERÄÄMME TIETOJA

Suurin osa käsittelemistämme henkilötiedoista kerätään suoraan sinulta. Joskus kuitenkin keräämme tietoja myös muista lähteistä, kuten maksuliikennettä käsitteleviltä yrityksiltä, pankiltasi, konsernimme muilta yrityksiltä, datanvälittäjiltä sekä muilta kanta-asiakasohjelman jäseniltä. Teemme näin seuraavia tarkoituksia varten

  • palveluidemme tarjoaminen
  • järjestelmiemme hallinta ja ylläpito
  • maksusi vastaanottaminen tai hyvittäminen
  • asiakkaidemme aitouden varmistaminen ja petosten ehkäisy
  • palvelumme personointi toimintasi ja valintojesi perusteella
  • asiakkaitamme koskevat tilastolliset analyysit ja tutkimukset, joiden avulla voimme ymmärtää asiakkaitamme paremmin sekä kehittää ja parantaa palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden ja mieltymysten mukaan
  • näiden tietojen yhdistäminen muun tyyppisiin edellä mainittuihin tietoihin, jotta voimme luoda kokonaisvaltaisia profiileja asiakkaistamme ja niiden avulla tehdä palveluistamme henkilökohtaisempia ja kunkin asiakkaan mieltymysten ja tapojen mukaisia.

Toisinaan keräämme tietoja myös julkisista lähteistä, kuten tiedotusvälineistä ja sosiaalisesta mediasta, jotta voimme ylläpitää markkinatietoisuutta ja rakentaa brändejä sosiaalisessa mediassa.

MITÄ TIETOJA LUOVUTAMME

Tietyissä tilanteissa luovutamme henkilötietojasi kumppaneille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille:

  • Luovutamme sinua koskevia tietoja muille konserniimme kuuluville yrityksille, jotta voimme tarjota parasta palvelua koko konsernimme voimin. Konserniyrityksillämme on velvollisuus säilyttää ja käyttää tietojasi tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.
  • Luovutamme tietojasi myös tietyille kolmansille osapuolille. Toimimme näin joko saatuamme sinulta suostumuksen tai siksi, että meidän on näytettävä tietosi kyseisille osapuolille, jotta pystymme tarjoamaan sinulle tuotteita tai palveluita. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat luottotietoyritykset, petostentorjuntatietokannat, taustatutkimuksia tekevät yritykset sekä muut yhteistyökumppanimme, kuten muut kanta-asiakasohjelman jäsenet. Jos emme pysty jakamaan tietoja tietyille kumppaneinamme toimiville kolmansille osapuolille, jotka kuuluvat myös kanta-asiakasohjelmaamme, emme voi tarjota kyseistä palvelua.
  • Henkilötietojasi saatetaan luovuttaa myös, jos se on tarpeen lainvalvonta- tai sääntelyviranomaisen, elimen tai viraston (mukaan lukien poliisi) kohtuullisen pyynnön vuoksi tai oikeudellisen vaateen puolustamiseksi. Emme poista henkilötietoja, jos ne ovat olennaisia tutkinnan tai riita-asian kannalta. Tällöin tietoja säilytetään, kunnes kyseiset asiat on ratkaistu kokonaan.
  • Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten, kuten Yotpon, kanssa myös kerätäksemme puolueettomia tuotearvosteluja asiakkailta, jotka ostavat tuotteitamme tältä verkkosivustolta. Tällaiset kolmannet osapuolet saattavat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse meidän puolestamme antaakseen sinulle mahdollisuuden arvostella ostoksesi. Kyseiset kolmannet osapuolet eivät käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin pyytääkseen sinua kirjoittamaan arvostelun ja käsittelevät tietojasi turvallisesti. Jos et halua enää saada sähköposteja näiltä osapuolilta, paina sähköpostin lopussa olevaa peruutuslinkkiä.
  • Jos yrityksessämme toteutetaan liiketoiminnan uudelleenjärjestely tai myynti, tietoja saatetaan siirtää ostajalle, joka voi jatkaa palveluiden tarjoamista sinulle.
  • Jos puolustamme oikeudellista vaadetta, tietojasi saatetaan siirtää siinä määrin kuin se on tarpeen kyseisen vaateen puolustamiseksi.

Henkilötietojasi saatetaan luovuttaa, jos ne muutetaan ensin anonyymeiksi, sillä silloin tiedot eivät enää ole henkilötietoja.

Jaamme tietoja myös henkilötietojen käsittelijöille

Jaamme tietojasi myös tietyille alihankkijoille, toimittajille tai palveluntarjoajille. He saattavat käsitellä henkilötietojasi meidän lukuumme, esimerkiksi jos käytämme markkinointitoimistoa. Muita vastaanottajia/palveluntarjoajia voivat olla mainostoimistot, IT-asiantuntijat, pilvipalveluiden tarjoajat, ulkopuoliset maksunkäsittelijät, toimitusten kuljettajat, sosiaalisen median palvelut, tietokantojen tarjoajat, tietojen varmuuskopioinnin ja palautuksen asiantuntijat, sähköpostipalveluiden tarjoajat sekä ulkoistetut puhelinpalvelukeskukset. Toimittajamme ja palveluntarjoajamme ovat velvollisia noudattamaan tietojen käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyviä vaatimuksiamme. Luovutamme heille tietoja (sinun tietosi mukaan lukien) ainoastaan heidän tehtäviensä suorittamisen yhteydessä. He eivät käytä tietojasi mihinkään muihin kuin tässä Tietosuojakäytännössä ilmoitettuihin tarkoituksiin.

Ulkopuoliset henkilötietojen käsittelijät toimivat meidän ohjeidemme mukaan ja käsittelevät tietoja, joiden rekisterinpitäjä me olemme. Heillä on lakisääteinen velvollisuus olla käyttämättä tietoja mihinkään muihin tarkoituksiin kuin meidän kanssamme tekemänsä sopimuksen täytäntöön panemiseksi. Kaikkien meidän lukuumme henkilötietoja käsittelevien henkilötietojen käsittelijöiden kanssa on tehty kirjalliset tietojenkäsittelysopimukset.

MISSÄ TIETOJASI SÄILYTETÄÄN

Saatamme käsitellä, säilyttää ja siirtää kaikkia antamiasi tietoja (henkilötietosi mukaan lukien) tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla suoraan tai epäsuorasti eri puolilla maailmaa sijaitsevien kolmansien osapuolten kautta. Henkilötietojasi siirretään Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevan pääkonttorimme ja EU:n välillä EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan kauppa- ja yhteistyösopimuksen, päivätty 31. joulukuuta 2020, mukaisesti. Kyseisen sopimuksen mukaan tietoja voidaan siirtää siihen saakka, että yleistä tietosuoja-asetusta noudattava päätös Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojan riittävyydestä on tehty.

Muissa tilanteissa tietojasi saatetaan siirtää käsiteltäväksi myös muihin maihin Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Siirrämme tietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltamisalan ulkopuolisille lainkäyttöalueille ainoastaan sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja vain, jos EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa määrätyt asianmukaiset suojatoimet ovat käytössä, erityisesti kun kyseessä oleva maa takaa tietosuojan riittävän tason Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen mukaisesti tai kun käytämme Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita.

Toimitamme sinulle mielellämme kopiot sääntelyviranomaisen hyväksymistä vakiosopimuslausekkeista, kun lähetät meille pyynnön sähköpostilla osoitteeseen compliance@drmartens.com.

SINUN OIKEUTESI

Kun käsittelemme tietojasi, sinulla on tiettyjä oikeuksia:

  • Sinulla on oikeus pyytää meitä vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia tietoja.
  • Sinulla on oikeus pyytää pääsyä omiin tietoihisi.
  • Sinulla on oikeus pyytää meitä välittämään tietosi muille yrityksille.
  • Jos käsittelemme sinua koskevia virheellisiä tietoja, sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tietosi.
  • Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi tai rajoittamaan niiden käsittelyä sekä tietyissä tapauksissa oikeus vastustaa sitä, että käsittelemme tietojasi.
  • Jos käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen ja kieltää sähköisen suoramarkkinoinnin.

Joissakin tapauksissa sovellettava lainsäädäntö rajoittaa oikeuksiasi, ja meillä voi olla lakiin tai asetukseen perustuva velvollisuus säilyttää tietosi, vaikka vastustaisit sitä.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää tästä asiakirjasta, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen compliance@drmartens.com soittamalla numeroon +44 020 3908 6908 tai lähettämällä postia osoitteeseen 'Head of Privacy', Legal Department, Dr. Martens, 28 Jamestown Rd, Camden Town, London NW1 7BY.

Sinulla on oikeus valittaa asianomaiselle valvontaviranomaiselle siinä maassa, jossa asut tai työskentelet tai jossa väitetty tietosuojalainsäädännön rikkomus on tapahtunut. Suomessa tämä viranomainen on tietosuojavaltuutettu, tietosuoja@om.fi, 029 566 6700 tai https://tietosuoja.fi/yksityishenkilot.

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOILLE

Verkkosivustomme, uutiskirjeemme, sähköpostipäivityksemme ja muu viestintämme voivat toisinaan sisältää linkkejä muiden verkkosivustoille, mukaan lukien kumppaniverkostomme, mainostajamme, konsernimme muut yritykset ja/tai sosiaaliset verkostot, joita sinulle tarjotaan ja joita selaimesi tukee.

Näiden sivustojen kautta antamiisi henkilötietoihin ei sovelleta tätä Tietosuojakäytäntöä, emmekä me ole vastuussa siitä, miten henkilötietojasi käsitellään näillä sivustoilla. Jos seuraat linkkiä jollekin näistä sivustoista, huomaathan, että kullakin sivustolla on oma Tietosuojakäytäntönsä, jossa ilmoitetaan, miten tietojasi kerätään ja käsitellään linkkien seuraamisen yhteydessä. Lisätietoja tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksista ja laajuudesta sosiaalisen median jakamistoimintojen yhteydessä saat tutustumalla sen palvelun Tietosuojakäytäntöön, jonka kautta haluat jakaa sisältöä.

LAPSET

Emme tarkoituksella kerää tietoja lapsista tai muista alle 18-vuotiaista henkilöistä. Jos olet alle 18-vuotias, älä luovuta meille henkilötietojasi tai rekisteröidy palveluihimme. Jos uskot, että meillä saattaa olla alle 18-vuotiaalta henkilöltä saatuja tai häntä koskevia henkilötietoja, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen compliance@drmartens.com soittamalla numeroon +44 020 3908 6908 tai lähettämällä postia osoitteeseen 'Head of Privacy', Legal Department, Dr. Martens, 28 Jamestown Rd, Camden Town, London NW1 7BY.

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Tätä Tietosuojakäytäntöä muutetaan tai päivitetään aika ajoin.

Jos teemme tähän Tietosuojakäytäntöön tärkeitä muutoksia (siihen, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä tai miksi), kerromme muutoksista Tietosuojakäytännön alkuosassa ja tarjoamme helposti nähtävän linkin, joka on saatavilla kohtuullisen ajan muutoksen jälkeen. Lisäksi kerromme sinulle voimaan tulevista muutoksista etukäteen, jotta ymmärrät, miten muutokset saattavat vaikuttaa sinuun.

Tätä Tietosuojakäytäntöä on päivitetty viimeksi kesäkuussa 2021. Jos haluat nähdä tämän Tietosuojakäytännön aiemmat versiot, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen compliance@drmartens.com.