GÅ TIL HOVEDINDHOLD
Vare tilføjet til Ønskeliste

Log ind/Registrer for at gemme dine varer permanent og få opdateringer om varer, du elsker

Din ønskeliste er fuld

Vi er glade for, at du elsker så mange ting. Eventuelle yderligere varer tilføjet vil erstatte de ældste varer på din Ønskeliste.

Dine Ønskelister er slået sammen

Bare rolig. Vi har gemt alle de ting, du elsker i én Ønskeliste til dig.

DR. MARTENS x UNDERCOVER

ER NU UDSOLGT


Vi er tilbage sammen og har genantændt vores langvarige partnerskab med den legendariske, dekonstruktionistiske japanske mærke Undercover. Og grundlæggeren af mærket Jun Takahashi har gået et skridt videre for at markere vores fælles jubilæer.

Takahashi trækker på hans tekniske tilgang til design og har skabt et unikt, skræddersyet blomstermønster og indarbejdet det på støvlens indersål. Han har vælgt blomster, fordi de er et internationalt symbol på fest, og derfor er de trykt på indersålen, foret og på tværs af emballagen.

The flowers are a gift for Dr. Martens 60th anniversary — a one-off design created exclusively for this collaboration.

1460 Undercover er Takahashis hyldest til DM's Britiske rødder: Made in England i den højeste standard fra vores originale Wollaston fabrik og pakket med årtier af skomageri-arv. Fremstillet af minimalistisk, Britisk-fremskaffet sort fløjl - specifikt valgt af den japanske designer - støvlerne afslutter med et 'S' og 'N' broderet på overstykket, hvilket står for "SPIRITUAL NOISE".

1460 UNDERCOVER

+ SORT FLØJL

+ BLOMSTERET INDERSÅL

+ 'S' OG 'N' BRODERI

HOLD DIG OPDATERET OM ALLE DM'S SAMARBEJDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye kollektioner, nyheder og tilbud.