GÅ TIL HOVEDINDHOLD
Vare tilføjet til Ønskeliste

Log ind/Registrer for at gemme dine varer permanent og få opdateringer om varer, du elsker

Din ønskeliste er fuld

Vi er glade for, at du elsker så mange ting. Eventuelle yderligere varer tilføjet vil erstatte de ældste varer på din Ønskeliste.

Dine Ønskelister er slået sammen

Bare rolig. Vi har gemt alle de ting, du elsker i én Ønskeliste til dig.

DR. MARTENS x MEDICOM TOY
ER NU UDSOLGT


Dr. Martens har slået sig sammen med MEDICOM TOY. Som en af streetwears umiskendelige ikoner har deres lille BE@RBRICK bjørn spredt sig over kunst, design, mode og moderne subkultur. De har overtaget planeten. Og nu overtager de vores 1460 støvle. Vi ser tilbage på DM's arv over de sidste seks årtier og har i den anledning udvidet dette banebrydende samarbejde med at inkludere seks BE@RBRICK bjørne - en for hvert årti med DM's.

*Bjørne sælges separat.

1460 BRBK STØVLEN

+ SORT GLAT LÆDER
+ FLEECEFORING OG FLUFFY SNØREBÅND
+ ØVRE DEL MED TRYK
+ MÆRKET SNØREBÅNDS CHARM

"VORES FANS DELER FÆLLES MENINGER. BÅDE SAMLERE OG BÆRERE ANERKENDER ÆGTHEDEN." - MEDICOM TOY

Vores 1460 BRBK støvle i begrænset udgave er ikke bare en engangs-ting. Den er en nummer ét. Co-designet af skaberne bag MEDICOM TOY og dette er en af de få gange, de har bevæget sig væk fra deres sædvanlige bjørne-formet lærred. Og de har gjort noget af et indtryk. En overdel der har tryk over det hele og et '@'-stempel på siden, hvilket er både subtil - men øjeblikkeligt genkendelig for MEDICOM TOY hoveder.

Sammen med vores støvle har vi også skabt seks skræddersyede MEDICOM TOY bjørne* - med karakteristiske tegn fra vores bærere gennem hvert årti. Vi sparker det i gang med vores 60er MEDICOM TOY. Hvor DM begyndte. Den er komplet med en buzz cut og klar til musikken. 70erne-bjørnen er punk og gider ikke noget vrøvl - larmende og klar til at udfordre normen. 80erne-bjørnen er goth og rå med snører og fiskenet, mens 90erne-bjørnen bærer skjorte, Docs og har en grungy, uvasket attitude. Den livlige Kawaii-bevægelse inspirerer den farverige 00erne-bjørn, og 10erne-bjørnen kan lide lapper, rocker et skæg og er ikke bange for at påtage sig forældede sociale normer. Sammen er de en hyldest til de alternative subkulturer, der har gjort os til det brand, vi er i dag.

MØD BJØRNENE

Japanske kultfavorit MEDICOM TOY, der er kendt for deres samlerobjekter, bruger disse lærreder til at kanalisere moderne, kreativt udtryk. Vi har skabt seks skræddersyede BE@RBRICK bjørne - bærer karakteristiske tegn fra vores bærere fra hvert årti siden 1960.

HOLD DIG OPDATERET OM ALLE DM'S SAMARBEJDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye kollektioner, nyheder og tilbud.