ZU HAUPTINHALT WECHSELN
Artikel zur Wunschliste hinzugefügt

Melde Dich an / Registriere Dich, um Deine Artikel dauerhaft zu speichern und Updates zu Artikeln zu erhalten, die Du liebst

Deine Wunschliste ist voll

Wir freuen uns, dass Du so viele Artikel liebst. Alle zusätzlich hinzugefügten Artikel ersetzen die ältesten Artikel in Deiner Wunschliste.

Deine Wunschlisten wurden vereint

Keine Sorge. Wir haben alle Dinge, die Du liebst, in einer Wunschliste für Dich gespeichert.

Aquesta targeta ha estat emesa per Dr. Martens. Per consultar els termes i condicions complets (i comprovar el saldo de la targeta), entra a https://www.drmartens.com/es/es/gift-cards-terms-conditions.

Aquesta targeta no es pot retornar ni canviar-se per diners en efectiu.

Si la compra és inferior al saldo disponible a la targeta, no se’t retornarà el saldo restant, però pots utilitzar-lo per a compres futures. Si la compra supera el saldo disponible a la targeta, has de pagar la diferència. Aquesta targeta caduca passats 5 anys de la data de la compra.

El saldo restant que quedi a la targeta després que hagi caducat es deduirà i no es podrà bescanviar. Aquesta targeta només es pot bescanviar en una botiga Dr. Martens en el país on s'ha comprat. L'import màxim per cada targeta regal són 500 €.

UTILITZA AQUESTA TARGETA COM SI FOS DINER EN EFECTIU. LES TARGETES PERDUDES, ROBADES O MALMESES NO ES PODEN SUBSTITUIR I PERDRÀS EL SALDO QUE HI TINGUIS.